Hvad er chakra healing

Kontakt mig her


Send mig navn & telefonnummer, og jeg vil ringe dig op til en uforpligtende samtale

 
 
 
 
 

Hvad er chakra healing?


Ordet chakra betyder hjul, og det kan dateres tilbage i tiden til 2500 f.Kr. i de 4 hinduistiske hellige bøger. Måske har du set T-shirts med regnbuens farver i punkter eller kender krystal glade typer, der bærer sten, som healer deres chakraer. Et chakra er et energipunkt i kroppen. Der er syv store chakraer, som alle er associeret med en farve, lyd, et element og betydning for kroppen og psyken. De 7 chakraer (energicentrer) er forbundet fra halebenet og op til hovedet. I chakra healing går man specifikt ind i hvert enkelt energicenter, renser og tilfører ny og ren energi til disse punkter i kroppen. 


Disse 7 chakraer repræsenterer forskellige fysiske og psykiske egenskaber i mennesket og har hver sin farve. Chakrasystemet tager udgangspunkt i det hele menneske, integrerer den naturlige tilbøjelighed til at skabe ligevægt mellem det fysiske, psykiske, mentale og spirituelle. Hvis chakraerne af den ene eller anden grund er blokeret, bliver deres evne til at optage og fordele kroppens energi forringet. Det kan svække den almene fysiske og psykiske helbreds- og forholdsmæssige tilstande og i værste fald fører til sygdom.


Hvordan virker Healing? Når energien blokeres fx ved spændinger og negative følelser, vil livskraften blive nedsat de pågældende steder. Healing kan opløse disse blokeringer og får energien til at strømme frit igen, så du kan komme i balance. Efter behandlingen vil du opleve mere ro, glæde, harmoni og en dybere forbindelse til dig selv. Når du selv er mere i balance, kommer du også i bedre kontakt med dine omgivelser. Chakra healing handler om at behandle disse blokeringer og genoprette kroppens energimæssige balance. Når du foretager chakra healing under hypnosen, går du meget dybere ind i behandlingen, dvs. at alt bliver lagret også i det ubevidste sind. Behandlingen renser op i chakraerne (energicentrene) samt tilfører ny og ren energi. Denne form for healing virker foryngende og øger også livsglæden.


Jeg går altid ind og arbejder med alle aspekter i livet, men jeg har oplevet, at folk arbejder individuelt i deres sind og efter deres behov under en Chakra healings Hypnoterapi. Efter en session oplever nogen, at de er blevet bedre til kommunikation, andre kan mærke forbedringer i deres økonomiske situation eller karriere, så er der nogen, der opdager lyset på deres spirituelle vej og oplever bedre intuitionen, nogen oplever bedre parforhold eller forhold til familien osv.


Det er som sagt meget forskelligt, hvilken og hvor mange forbedringer eller forandringer i dit adfærd og forhold, du mærker efter behandlingen. Det bedste er, at du mærker sindsro og indre fred efterfølgende. Behandlingen har en absolut udrensende og afstressende effekt og derfor er egnet til alle, som har lyst til at arbejde med sig selv på en højere og dybere plan.
Kontakt SuperHypnose på telefon og få skræddersyet hjælp!