Hvad er hypnose

Kontakt mig nu

Send mig navn & telefonnummer, og jeg vil ringe dig op til en uforpligtende samtale.               

 
 
 
 
 
 

Hvad er hypnose?


Hypnose kommer af ordet Hypnos, som var navnet på den græske søvngud. Men hypnose er ikke søvn, det er mere en tilstand, hvor klientens bevidsthed er ændret, imens kroppen slapper af. Hypnose kan beskrives som en tilstand mellem vågen og søvn. Det yder dog ikke tilstanden fuld retfærdighed. For selvom en person kan se ud, som om kroppen er fuldstændig afslappet og nærmest sover, så sker der utrolig meget i sindet.


Hypnose er en ændret sindstilstand, hvor du er vågen og efterfølgende kan huske, hvad der er sket. En ændret bevidsthedstilstand, hvor ens bevidste sind er nedtonet og hvor man har lettere adgang til at kommunikere med det ubevidste sind.


Vores sind har to store gruppefunktioner. Det bevidste sind og det ubevidste sind. Det bevidste sind bruger vi til at fokusere på det, der er vigtigt lige nu. Det ubevidste sind er vores ”biologiske harddisk,” det husker alt det, vi har oplevet fra det øjeblik, vi blev skabt. Alle de ting vi har set, hørt, smagt, duftet og fornemmelser, vi har haft i kroppen, husker det ubevidste sind. Det er blevet lagt i vores indre arkiv. Der hører flere funktioner til vores ubevidste sind. Vores ubevidste sind har styr på alle de automatiske processer i vores krop, f. eks. åndedræt, hjerteslag, kredsløb og alle de kemiske processer.


Man skal have en idé eller tanke om, at der er en mulighed for at leve uden den udfordring, man ønsker at få løst. For når du har det, så er du klar til ændring! Jeg arbejder med tanker, følelser og adfærd.




Kontakt SuperHypnose på telefon og få skræddersyet hjælp!