Hypnose mod angst

Kontakt mig nu

Send mig navn & telefonnummer, og jeg vil ringe dig op til en uforpligtende samtale.               

 
 
 
 
 
 

Hypnose mod angst


Modsat af hvad mange tror, er det ganske almindeligt at opleve angst. Vi har alle sammen vores særegnede frygt/fobier, som på et splitsekund kan give os svedige håndflader og hjertebanken. Desværre er der rigtig mange, som oplever ikke at have kontrol over denne angstfølelse. I stedet er det angsten, som styrer deres hverdag ned til mindste detalje.


Har angsten kontrol over dig? Hvis svaret er ja, bør du overveje behandling. Hypnose mod angst er en alternativ behandlingsform, hvor du i samhør med en hypnotisør arbejder med din underbevidsthed. Hypnose er et stærkt redskab i kampen mod angst, som giver dig kontrollen tilbage allerede efter første session.


Læs mere om vores øvrige behandlingerDerfor hjælper hypnose mod angst


Det er ganske almindeligt at opleve frygt. At blive bange eller utryg ved noget er en ganske logisk tilstand i de fleste tilfælde. Opstår den samme form for frygt igen og igen, begynder vores hjerner at reagere instinktivt og vores reaktion bliver en vane, som er helt uden for vores kontrol. Da er der tale om angst.


Når jeg arbejder med hypnose mod angst, arbejder jeg derfor med hjernens underbevidste system. Det er altid i dette system, at man arbejder, når ønsket er en forandring i ens vanlige mønstre. Her erstatter jeg de gamle negative følelser, som opstår hos dig i en ængstelig situation med nye trygge og positive følelser.

Hypnose mod angst

1300,-

Session á 60 min. 

3 x Hypnosesession

3.300,-

Session á 60 min. - tilbydes også telefonisk

spar 600 kr.

Sådan fungerer et forløb hos SuperHypnose


Når du modtager hypnose mod angst hos SuperHypnose, er der altid fuldt fokus på at skabe en rolig og tryg atmosfære. Hypnoseforløbet starter allerede inden din første session, da du allerede der modtager et velkomstbrev, så du bliver mental forberedt og ikke er ængstelig eller utryg ved behandlingen. Efter endt hypnose mod angst vil du ligeledes modtage nogle værktøjer, som du kan bruge, når du igen er på egen hånd. 


Angst opleves forskelligt og ligeledes er der ikke to forløb med hypnose mod angst, som er ens. Jeg tilrettelægger af den grund hypnoseforløbet med den enkelte person. Hvis du i flere år har kæmpet med angst/frygt vil jeg anbefale dig at købe et forløb med 3 sessioner i pakken. På den måde sparer du penge og i stille og roligt tempo genfinder du den fulde kontrol over angsten. Husk, at det er en proces, du vil være i gang med. Ligesom man fra den ene dag til den anden ikke udvikler en angst, skal du heller ikke stresse dig til at give slip på den. Ro og afslapning er vejen frem.


Et forløb med hypnose mod angst hos SuperHypnose vil altid indebære:


  • Et velkomstbrev, der forbereder dig mentalt på, hvad der skal ske før, under og efter hypnosebehandlingen.
  • En dybdegående og effektiv behandling, der får angsten til at aftage allerede fra første dag.
  • En erfaren hypnotisør, som behandler alle klienter ud fra det individuelle behov.
  • Udelukkende positive suggestioner, som er godt for dig – ingen skrækscenarier.
  • En guide til, hvordan du fremover skal handle for at opretholde kontrollen over angsten.Kontakt SuperHypnose i dag


Ønsker du hjælp til at slippe din angst? Kontakt SuperHypnose i dag. Jeg tilbyder et trygt og holdbart forløb, som sætter dig i stand til at styre din angst, når denne indtræder. Med hypnose mod angst hjælper jeg dig på vej mod en mindre stresset hverdag med større glæde og endnu større selvkontrol. Hvorfor vente til i morgen, når du kan få det bedre i dag? Du er velkommen til at ringe på telefon: 60 68 08 03. Alternativt kan du sende en mail til kontakt@superhypnose.dkKontakt SuperHypnose på telefon og få skræddersyet hjælp!