Hypnose mod søvnløshed

Kontakt mig nu

Send mig navn & telefonnummer, og jeg vil ringe dig op til en uforpligtende samtale.               

 
 
 
 
 
 

Hypnose mod søvnløshed


Mange mennesker lider af søvnløshed. Natte uro og søvnbesvær kommer sjældent uden en grund. Som regel, hvis ikke altid, skal grunden til dine søvnproblemer findes i dit ubevidstesind. Dit adfærd, når du sover, er nemlig stærkt sammenkoblet med, hvordan du går og har det i dine vågne timer.


Stort set alle mennesker vil før eller siden opleve søvnproblemer. Det er meget almindeligt at opleve søvnbesvær i perioder, hvor du føler dig stresset – eksempelvis under eksamensperioder, skilsmisse eller jobskifte. For nogle fortsætter de søvnløse nætter til trods for, at den stressede periode for længst er overstået. Her kan hypnose mod søvnløshed være en stor hjælp.


Læs mere om vores øvrige behandlingerDerfor hjælper hypnose mod søvnbesvær


Vores hjerner arbejder overordnet set ud fra to systemer; det bevidste og det ubevidste. Det bevidste hjernesystem arbejder logisk og analyserende. Skal du krydse en tæt trafikeret vej, bruger du det bevidste system til at træffe beslutninger om, hvordan denne vej skal krydses. Vores andet system, det ubevidste, arbejder derimod instinktivt og ud fra følelser.


Din underbevidsthed kræver ikke din fulde opmærksomhed ─ den reagerer blot ud fra erfaringer og forbindelse til følelser. Det er derfor i dette tankelag, man arbejder under hypnose. Når du oplever søvnløshed, handler det med stor sandsynlighed om, at der er noget i din underbevidsthed, som du mangler at slutte fred med. Sammen finder vi frem til kernen af problemet, når vi arbejder med hypnose mod søvnløshed.

Hypnose mod søvnløshed

1.300,-

Session á 60 min.

3 x Hypnosesession

3.300,-

Session á 60 min. - tilbydes også telefonisk

spar 600 kr.

Sådan fungerer et forløb hos SuperHypnose


Hos SuperHypnose sørger jeg altid for at tilrettelægge hypnoseforløbet mod søvnbesvær efter dine behov. Ligesom årsagen til søvnløsheden sjældent er ens hos to personer, bør behandlingen ligeledes anses for værende unik hos den enkelte person. Når du modtager hypnose hos mig, kan du dog altid forvente følgende:


  • Et velkomstbrev, der forbereder dig mentalt på, hvad der skal ske før, under og efter hypnosebehandlingen.
  • En dybdegående og effektiv behandling, der allerede efter første session igangsætter bearbejdelsen af de følelser, som holder dig vågen om natten.
  • En erfaren søvnløsheds-hypnotisør, som behandler alle klienter ud fra det individuelle behov.
  • Udelukkende positive suggestioner, som er godt for dig – ingen skrækscenarier.
  • En guide til bedre søvn, som klæder dig på til, hvordan du fremover selv kan fremme din sove-glæde.


Kan hypnose mod søvnløshed hjælpe dig?


Er du i tvivl om, hvorvidt dit søvnproblem er i sådan en grad, at hypnose kan hjælpe dig? Så forsøg at svare på følgende spørgsmål:


  • Har du svært ved at sove om natten?
  • Er din ydeevne reduceret om dagen?
  • Føles din livsglæde og livskvalitet forringet?

 

Hvis du er tilbøjelig til at svare ja til ét eller flere af ovenstående spørgsmål, bør du overveje behandling, som eksempelvis hypnose, mod din søvnløshed. Hvis du fortsat er i tvivl, om hvorvidt hypnose er det rigtige for dig, så tøv ikke med at tage kontakt. Dette kan gøres på telefon: 60 68 08 03 eller ved at sende en mail til kontakt@superhypnose.dkKontakt SuperHypnose i dag


Ønsker du hjælp til at slippe dit søvnbesvær? Kontakt SuperHypnose i dag. Vi tilbyder et trygt og holdbart forløb, som sætter dig i stand til at styre din søvnløshed, når denne indtræder. Med hypnose mod søvnbesvær hjælper vi dig på vej mod en mindre stresset hverdag med større glæde og endnu større selvkontrol. Du er velkommen til at ringe på telefon: 60 68 08 03.  Alternativt kan du sende en mail til kontakt@superhypnose.dkKontakt SuperHypnose på telefon og få skræddersyet hjælp!