• Vaner
  • Fobier
  • Angst/frygt
  • Stress
  • Præstation
  • Personlig udvikling
  • Parterapi

VANER

Har du nogle adfærdsmønstre, som du ikke er glad for? Shopper du for meget eller kan du ikke kvitte cigaretterne? Har du trang til søde sager og har svært ved at tabe dig? Har du problemer med at sove eller føler du, at du er for kræsen? SuperHypnose har rigtig god erfaring med at hjælpe klienter, som har netop disse vaner og mange andre.

Læs mere om hypnose mod rygestop

FOBIER

Er du bange for edderkopper, insekter eller slanger? Har du angst for åbne områder eller mørket? SuperHypnose kan hjælpe dig med at få behandlet de fobier, som er til gene for dig i din hverdag.

ANGST/FRYGT

Døjer du med angst eller panikanfald? Føler du dig trist og ensom til mode? Er du tit urolig og rastløs? Eller har du fået dit hjerte knust i fortiden og frygter at det samme sker igen? SuperHypnose kan hjælpe dig med at få kontrol over din angst og frygt, så du kan nyde og leve dit liv til det fulde.

Læs mere om hypnose mod angst

STRESS

Føler du dig stresset i din hverdag? Kan du nikke genkendende til fornemmelse af indre uro, ubeslutsomhed og irritabilitet? Spændingshovedpiner og søvnløshed? Prøver din krop på at fortælle dig noget? SuperHypnose har rigtig god erfaring med at behandle klienter med stress symptomer og vi kan hjælpe dig.

Læs mere om hypnose mod søvnløshed

PRÆSTATION

Banker hjertet hurtigt, når du skal holde en tale foran en stor forsamling? Er du bekymret for køreprøven eller andre eksamener? Er selv-tilliden helt i bund og du har svært ved at holde motivationen oppe? SuperHypnose kan hjælpe dig med at præstere, netop som du gerne vil have det.

PERSONLIG UDVIKLING

På din vej i livet hvis du bliver forhindret, irriteret eller begrænset af dine tillærte vaner, er der her også hjælp at hente ved hypnose og hypnoterapi. Det er lige meget, om det handler om rygeafvænning, overspisning eller noget helt tredje. Hvis du kan tillære kroppen disse reaktioner, kan du sagtens afhypnotiseres og gøre dig selv fri for disse vaner. Med hensyn til hypnosen, sker der det, at hvis du har et eller andet større eller mindre udfordring, kan du lægges i dyb trance og bliver guidet til at forstærke din underbevidsthed i at arbejde, bearbejde, behandle, reparere, forløse og berolige den omtalte udfordring, eftersom al hypnose er selvhypnose. Dine egne inderste ønsker forstærkes vha. hypnosen. Desuden har du også mulighed for at vælge hypnose – coaching for personlig udvikling i de områder af dit liv, der ikke længere virker for dig. Sammen skal vi nok finde dit skjulte potentiale.

Hvis du gerne vil have hjælp til noget, der ikke er nævnt på listen, skal du blot kontakte SuperHypnose, så vi kan finde på en løsning, der passer til netop dit behov. SuperHypnose skræddersyr din behandling.

SuperHypnose behandler ikke klienter, som til behandling er påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer.

Parterapi

Ifølge Danmarks Statistik var skilsmisseprocenten i Danmark på 46,51% i 2018.

Det er et ret højt tal.

Hvis I kontakter en skilsmisseadvokat med henblik på separation og skilsmisse, så er det allerede for sent. Det er nogle gange svært at løse problemerne mellem parterne i et parforhold, men der er hjælp at hente. Mange har ikke kendskab til, at der er en løsning på problemerne.

Læs mere om Parterapi her.

Hvor mange behandlinger skal du have?

Det afhænger af dig og den udfordring, som du skal have løst. Eftersom du er helt unik, vil du forandre dig i dit eget tempo. Men det er dog en forudsætning, at du ønsker at forandre dig og det er en fordel, hvis du kan forestille dig, at du kan forandre dig vha. hypnose. I alle behandlinger tages der udgangspunkt i dit særlige behov og terapien målrettes lige præcist til din situation.

Kan jeg hypnotiseres imod min vilje?

Der er ikke nogen, der kan hypnotiseres mod deres vilje. Det er desværre en meget udbredt misforståelse, som kommer fra mange film, hvor produceren ønsker at dramatisere processen. Inden man starter en behandling, laver hypnotisøren en mundtlig aftale med klienten om, hvad der skal arbejdes med. Hvis der afviges fra dette, vil du begynde at undre dig, og du vil uden problemer straks kunne komme ud af hypnosen ved egen hjælp.

Hvem har godt af hypnoterapi?

Alle, der har behov for at få løst et problem, der påvirker ens tanke eller handlemønster i en sådan grad, at det hæmmer dagligdagen eller bestemte situationer. Desuden for alle, der har et ønske om at forbedre sit tankemønster eller udvikle eget adfærd. Her kan du læse om hvilke udfordringer, netop du kan få hjælp til at løse.

Kontakt SuperHypnose på telefon og få skræddersyet hjælp!