Behandling

Vaner


Har du nogle adfærdsmønstre, som du ikke er glad for? Shopper du for meget, eller kan du ikke kvitte cigaretterne? Har du trang til søde sager og har svært ved at tabe dig? Har du problemer med at sove, eller føler du, at du er for kræsen? SuperHypnose har rigtig god erfaring med at hjælpe klienter, som har netop disse vaner og mange andre.


Læs mere om hypnose mod rygestop

Kontakt mig nu

Send mig navn & telefonnummer, og jeg vil ringe dig op til en uforpligtende samtale.               

 
 
 
 
 
 

Hvor mange hypnose behandlinger skal du have?


Det afhænger af dig og den udfordring, som du skal have løst. Eftersom du er helt unik, vil du forandre dig i dit eget tempo. Men det er dog en forudsætning, at du ønsker at forandre dig og det er en fordel, hvis du kan forestille dig, at du kan forandre dig vha. hypnose. I alle behandlinger tages der udgangspunkt i dit særlige behov og terapien målrettes lige præcist til din situation.Kan jeg hypnotiseres imod min vilje?


Der er ikke nogen, der kan hypnotiseres mod deres vilje. Det er desværre en meget udbredt misforståelse, som kommer fra mange film, hvor produceren ønsker at dramatisere processen. Inden man starter en behandling, laver hypnotisøren en mundtlig aftale med klienten om, hvad der skal arbejdes med. Hvis der afviges fra dette, vil du begynde at undre dig, og du vil uden problemer straks kunne komme ud af hypnosen ved egen hjælp.Hvem har godt af hypnoterapi?Alle, der har behov for at få løst et problem, der påvirker ens tanke eller handlemønster i en sådan grad, at det hæmmer dagligdagen eller bestemte situationer. Desuden for alle, der har et ønske om at forbedre sit tankemønster eller udvikle eget adfærd. Her kan du læse om hvilke udfordringer, netop du kan få hjælp til at løse.Kontakt SuperHypnose på telefon og få skræddersyet hjælp!