Hypnose mod rygestop

Kontakt mig nu

Send mig navn & telefonnummer, og jeg vil ringe dig op til en uforpligtende samtale.               

 
 
 
 
 
 

Hypnose mod rygestop


Ønsker du at være røgfri, men finder du kampen ulidelig og uoverskuelig? Så er du langt fra alene.

I Danmark er antallet af rygere faldende, omend der fortsat er mange blandt befolkningen, som ryger på daglig basis. Et rygestop skal bestemt heller ikke undervurderes. At kvitte cigaretterne er en adfærdsændring i et ubrydeligt mønster. Derfor er det fuldt forståeligt, at du nu søger hjælp.


Hos SuperHypnose tilbydes hypnose mod rygestop. Gennem et intenst forløb vil vi sammen arbejde med din underbevidsthed, hvor formålet er at få dig til at give slip på de følelser, som du lægger i at ryge. Med hypnose som hjælpemiddel vil du opleve et rygestop uden abstinenser og hvor glæden som ikke-ryger kan mærkes fra allerførste dag.Læs mere om vores øvrige behandlingerDerfor hjælper hypnose mod rygning


Vi har to uafhængige hjernesystemer: Det bevidste og det underbevidste. Hvor det bevidste hjernesystem arbejder analyserende og logisk, arbejder det underbevidste system ud fra følelser og reflekser. Alle vaner og rutiner er fastgjort i det ubevidste system. Vi bruger ikke logik til at analysere, hvorfor vi udfører vores vaner. Derimod er vores vaner bundet op til følelser såsom tryghed og sindsro.


Når man benytter hypnose mod rygning, ligger der derfor et benhårdt stykke arbejde for. Sammen skal vi nemlig finde vej til dit underbevidste sind og her indskrive alle dine logiske grunde til, hvorfor du nu skal være røgfri. Vi skal udskifte dine følelser til rygning med nye og sunde følelser for dig selv som ikke-ryger.


Det er dog vigtigt at fastslå, at rygestop kun kan ske, hvis du også i dit bevidste sind er fast besluttet på at kvitte cigaretterne. Kan du med hånden på hjertet fortælle dig selv: “Jeg gider ikke at ryge længere og jeg vil aldrig ryge igen”? Så er du allerede godt på vej, og du vil være langt mere modtagelig over for den kommende hypnosesession.

Hypnose mod rygning

1.300,-

Session á 60 min.

3 x Hypnosesession

3.300,-

Session á 60 min. - tilbydes også telefonisk

spar 600 kr.

Et forløb hos SuperHypnose


Hos SuperHypnose fokuseres der på at give dig en tryg og succesfuld oplevelse med hypnose. Dit rygestops-forløb starter allerede inden, at du reelt set har lagt cigaretterne fra dig. Ligeledes er forløbet ikke slut, når du har afsluttet din session hos SuperHypnose. Du får alle redskaber til et holdbart rygestop ─ også når du igen er på egen hånd. 

Der er ikke to forløb med rygestops-hypnose, som er ens. Ligesom vi mennesker agerer forskelligt, skal vi også behandles forskelligt. Derfor er det svært at forudse, hvor mange sessioner du har brug for, før du helt har sluppet rygetrangen. Oftest er én session nok, men for nogle skal der lidt flere gange til. Hos SuperHypnose binder du dig ikke til et bestemt antal sessioner. Sammen mærker vi efter, hvad dit behov er, og så tilpasses forløbet herefter.

 

Et forløb hos SuperHypnose vil altid indebære:

 

  • Et velkomstbrev, der forbereder dig mentalt på, hvad der skal ske før, under og efter hypnose behandlingen. 
  • En dybdegående og effektiv behandling, der får rygetrangen til at forsvinde. 
  • En erfaren rygestops-hypnotisør, som behandler alle klienter ud fra det individuelle behov. 
  • Udelukkende positive suggestion, som er godt for dig – ingen skrækscenarier. 
  • En guide til, hvordan du fremover skal handle for at vedligeholde dit rygestop.

Sådan forbereder du dig på rygestops hypnose


Som tidligere beskrevet er det vigtigt, at du er 100% indstillet på, at du er færdig som ryger, når du går ind i et hypnose-forløb for at blive røgfri. Alle de overbevisninger, der har lagret sig i dit underbevidste system, stammer fra beslutninger, som du har truffet i dit bevidste system. Derfor findes der også en række metoder til, hvordan du selv kan træne sindet ─ før, under og efter hypnose mod rygestop. Herunder finder du et par øvelser, som er givende for de fleste at foretage før hypnosesessionen.


Hils på dig selv som ikke-ryger


Luk øjnene og forestil dig selv et år ude i fremtiden. Du er ikke-ryger, og hverken rygning eller tanken om cigaretter får lov at fylde i din hverdag. Kig nøje på dit ikke-rygende jeg og mærk de følelser, som beslutningen om et rygestop har medført. Nu ved du bedre, hvad du har at glæde dig til.


Synliggør de mange fordele


Sæt dig ned med pen og papir og nedskriv så alle de fordele ved ikke at ryge, som du kan komme i tanke om. Undgå at være negativ i dine begrundelser. Det, du nedskriver, skal have en motiverende effekt på dig fremfor at lede til dårlig samvittighed over stadig at ryge.


Prisen for hypnose mod rygning


Hos SuperHypnose koster en session 1.300 kr. Ved første tankestrejf kan det virke som mange penge, men tænk på det som en økonomisk investering i dit liv, dit helbred og i din økonomi. 

 

Især med denne beregning: Fx koster en pakke cigaretter 60 kr. Lad os antage, at du ryger en pakke om dagen, … HVER ENESTE DAG.

På 1 måned vil udgiften være 1.800 kr.

Efter 1 år vil udgiften være 21.600 kr.

Efter 10 år vil udgiften være 216.000 kr.

 

Hvis ikke mere, da priserne kan stige endnu mere med tiden.

 

Er det virkelig dét værd? Hvad kunne jeg ellers have brugt disse penge på?

Vil du måske spørge dig selv?

 

Er du erhvervsdrivende, som ønsker at tilbyde dine ansatte hjælp til rygestop? Så skal du vide, at hypnose som behandlingsform er fradragsgodkendt.


Kontakt SuperHypnose i dag


Ønsker du, én gang for alle, at blive fri for cigaretterne? Ønsker du et trygt og holdbart behandlingsforløb, som styrker dig og får dig derhen, hvor du gerne vil være? Så kontakt SuperHypnose for hypnose mod rygestop. Ønsker du en uforpligtende snak om hypnose med rygestop?

Du er meget velkommen til at ringe på telefon: 60 68 08 03. Alternativt kan du sende en mail til kontakt@superhypnose.dk.

 


Kontakt SuperHypnose på telefon og få skræddersyet hjælp!