Er du entreprenør, selvstændig iværksætter eller sælger?
Så skab denne forandring og gør 2019 til begyndelse på noget stort i dit liv/firma!

Der har været en stor efterspørgsel fra de selvstændig iværksættere og entreprenører om at få hypnosesession, så de kan tiltrække flere kunder/klienter i deres forretninger. Her er muligheden til alle, lige meget om du er alternativbehandler, frisør eller advokat. Selvom folk er dygtige og gode til deres arbejde, har de følt, at der er en form for blokering, så de ikke tiltrækker lige så mange kunder/klienter i deres forretning, som de havde håbet på. Derfor har SuperHypnose udviklet en pakke med 2 forskellige hypnosesessioner af 1,5 time pr. gang.

Den første session hedder Millionærmindset – hypnosesession, under hypnosesessionen arbejdes her med klientens egne ubevidste grunde til ikke at være rig og succesfuld, så personen fremover stopper med det ubevidste selvsabbotage i sin forretning/virksomhed.
Den anden session hedder Tiltræk flere kunder og klienter – hypnosession, under hypnosesessionen arbejder klienten på det ubevidste plan, så personen fremover tiltrækker flere kunder/klienter.

Pris: 1.500 kr. pr. session
Hos SuperHypnose oplever du:

  • Kort ventetid.
  • Effektiv og behagelig behandling.
  • Mental forbredelse via velkomstbrev inden behandling.
  • Fleksibilitet, tryghed og kompetence hos en kvindelig hypnotisør.
  • Akuttider muligt, både aften og weekendtider uden ekstra omkostninger.

Book en tid og bliv fri for det, du ønsker dig, samt få bedre selvværd og mere
selvtillid med i købet på den mest afslappende måde.

Kontakt SuperHypnose på telefon og få skræddersyet hjælp!