Hypnose mod rygestop

Ønsker du at være røgfri, men finder du kampen ulidelig og uoverskuelig? Så er du langt fra alene. I Danmark er antallet af rygere faldende, omend det fortsat er 16% af den voksne befolkning, som ryger på daglig basis. Et rygestop skal bestemt heller ikke undervurderes. At kvitte cigaretterne er en adfærdsændring i et fasttømret og dagligt mønster. Derfor er det fuldt forståeligt at du nu søger hjælp.

Hos SuperHypnose tilbydes hypnose mod rygestop. Gennem et intenst forløb, vil vi sammen arbejde med din underbevidsthed, hvor formålet er at få dig til at give slip på de følelser, som du ligger i at ryge. Med hypnose som hjælpemiddel vil du opleve et rygestop uden abstinenser og hvor glæden som ikke-ryger kan mærkes fra allerførste dag.

Læs mere om vores øvrige behandlinger

Derfor hjælper hypnose mod rygning

Vi har to uafhængige hjernesystemer: Det bevidste og det underbevidste. Hvor det bevidste hjernesystem arbejder analyserende og logisk, arbejder det underbevidste system ud fra følelser og reflekser. Alle vaner og rutiner er fast forankret i det ubevidste system. Vi bruger ikke logik til at analysere hvorfor vi udfører vores vaner. Derimod er vores vaner bundet op til følelser såsom tryghed og sindsro.

Når man benytter hypnose mod rygning, ligger der derfor et benhårdt stykke arbejde for. Sammen skal vi nemlig finde vej til dit underbevidste sind og her indskrive alle dine logiske grunde til, hvorfor du nu skal være røgfri. Vi skal formå at udskifte din følelsesmæssige forbindelser til rygning med nye, sunde følelser for dig selv som ikke-ryger.

Det er dog vigtigt at fastslå at rygestop kun kan ske, hvis du også i dit bevidste sind er fast besluttet på at kvitte cigaretterne. Kan du, med hånden på hjertet, fortælle dig selv: “Jeg vil ikke længere ryge og jeg vil aldrig ryge igen”? Så er du allerede godt på vej og du vil være langt mere modtagelig over for den kommende hypnosesession.

Et forløb hos SuperHypnose

Hos SuperHypnose fokuseres der på at give dig en tryg og succesfuld oplevelse med hypnose. Dit rygestops-forløb starter allerede inden, at du reelt set har lagt cigaretterne fra dig. Ligeledes er forløbet ikke slut, når du har afsluttet dine sessioner hos SuperHypnose. Vi giver dig alle redskaber til en holdbart rygestop ─ også når du igen er på egen hånd.

Der er ikke to forløb med rygestops-hypnose som er ens. Ligesom vi mennesker agerer forskellig, skal vi også behandles forskelligt. Derfor er det svært at forudse, hvor mange sessioner, du har brug for, før du helt har sluppet rygetrangen. Oftest er en session nok, men for nogle skal der lidt flere gange. Hos SuperHypnose binder du dig ikke til et bestemt antal sessioner. Sammen mærker vi efter, hvad dit behov er og så tilpasses forløbet herefter.

Et forløbe hos SuperHypnose vil altid indebære:

  • Et velkomstbrev der forbereder dig mentalt på hvad der skal ske før, under og efter hypnose-behandlingen
  • Dybdegående og effektiv behandling der får rygetrangen til at forsvinde en gang for alle
  • En erfaren rygestops hypnotisør som behandler alle klienter ud fra det individuelle behov
  • Udelukkende positive suggestion som er godt for dig – ingen skrækscenarier
  • En guide til hvordan du fremover skal handle for at vedligeholde dit rygestop.
Hypnose kan hjælpe dig med at stoppe med at ryge

Sådan forbereder du dig på rygestops hypnose

Som tidligere beskrevet er det vigtigt, at du er 100% indstillet på, at du er færdig som ryger, når du går ind i et hypnose-forløb for at blive røgfri. Alle de overbevisninger, som har lagret sig i dit underbevidste system stammer fra beslutninger, du har truffet i dit bevidste system. Derfor er der også en række metoder til, hvordan du selv kan træne sindet ─ før, under og efter hypnose mod rygestop. Herunder finder du et par øvelser, som er givende for de fleste at foretage før hypnosesessionen

Hils på dig selv som ikke-ryger

Luk øjnene og forestil dig selv et år ud i fremtiden. Du er ikke ryger og hverken rygning eller tanken om cigaretter får lov at fylde i din hverdag. Kig nøje på dit ikke-rygende jeg og mærk de følelser som beslutningen om et rygestop har medført. Nu ved du bedre, hvad du har at glæde dig til.

Synliggør de mange fordele

Sæt dig ned med pen og papir og nedskriv så alle de fordele ved ikke at ryge, som du kan komme i tanke om. Undgå at være negativ i dine begrundelser. Det, du nedskriver skal have en motiverende effekt på dig fremfor at lede til dårlig samvittighed over stadig at ryge.

Prisen for hypnose mod rygning

Hos SuperHypnose koster en session 1200 kr. Ved første tankestrejf kan det virke som mange penge, men tænk på det som en økonomisk investering i dit liv, dit helbred og i din økonomi.

En pakke cigaretter koster i gennemsnit omkring 43 kr. Du ofrer altså hvad der svarer til 27 pakker cigaretter for aldrig mere at skulle bekymre dig om rygning. Er du erhvervsdrivende som ønsker at tilbyde dine ansatte hjælp til rygestop? Så skal du vide, at hypnose som behandlingsform nu er fradrags-godkendt.

Kontakt Superhypnose i dag

Ønsker du, én gang for alle, at blive fri for cigaretterne? Ønsker du et trygt og holdbart behandlingsforløb, som styrker dig og får dig derhen, hvor du gerne vil være? Så kontakt SuperHypnose for hypnose mod rygestop. Ønsker du en uforpligtende snak om hypnose med rygestop? Du er meget velkommen til at ringe på telefon: 60 68 08 03. Alternativt kan du sende en mail til kontakt@superhypnose.dk.

Kontakt SuperHypnose på telefon og få skræddersyet hjælp!