Hypnose mod angst

Modsat af hvad mange tror, så er det ganske almindeligt at opleve angst. Vi har alle sammen vores særegnede frygt/fobier, som på et splitsekund kan give os svedige håndflader og hjertebanken. Desværre er der rigtig mange som opleve ikke at have kontrol over denne angstfølelse. I stedet er det angsten som styrer deres hverdag ned til mindste detalje.

Har angsten kontrol over dig? Så bør du overveje behandling. Hypnose mod angst er en alternativ behandlingsform, hvor du i samhør med en hypnotisør arbejder med din underbevidsthed. Hypnose er et stærkt redskab i kampen mod angst, som giver dig kontrollen tilbage allerede efter første session.

Læs mere om vores øvrige behandlinger

Derfor hjælper hypnose mod angst

Det er ganske almindeligt at opleve frygt. At blive bange eller utryg ved noget er en ganske logisk tilstand, som vi i mange tilfælde er helt bevidste om indtræder. Opstår den samme form for frygt igen og igen, begynder vores hjerne at reagere instinktivt og vores reaktion bliver os en vane, som er helt udenfor vores bevidsthed og kontrol. Da er der tale om angst.

Når vi arbejder med hypnose mod angst, arbejder vi derfor med hjernens underbevidste system. Det er altid i dette system, at man arbejder, når ønsket er en forandring i ens vanlige mønstre. Her erstatter vi de gamle følelser, som opstår hos dig i en ængstelig situation, med nye trygge følelser.

Sådan fungerer et forløb hos SuperHypnose

Når du modtager hypnose mod angst hos SuperHypnose, er der altid fuldt fokus på at skabe en rolig og tryg atmosfære. Hypnoseforløbet starter allerede inden din første session, hvorfor du også inden første møde, vil modtage værktøjer, som kan styke dig til at lægge angsten fra dig. Efter endt hypnose mod angst til vil du ligeledes modtage nogle værktøjer som du kan bruge, når du igen er på egen hånd.

Angst opleves forskelligt og ligeledes er der ikke to forløb med hypnose mod angst som er ens. Vi tilrettelægger af den grund hypnoseforløbet mod den enkelte person. Hos SuperHypnose binder du dig derfor ikke til et bestemt antal af sessioner. Sammen finder vi løbende ud af, hvor mange hypnosesessioner, du har brug for, før du har genfundet den fulde kontrol over angsten.

Et forløb med hypnose mod angst hos SuperHypnose vil altid indebære:

  • Et velkomstbrev der forbereder dig mentalt på hvad der skal ske før, under og efter hypnose-behandlingen
  • Dybdegående og effektiv behandling der får angsten til at aftage allerede fra første dag af
  • En erfaren hypnotisør som behandler alle klienter ud fra det individuelle behov
  • Udelukkende positive suggestion som er godt for dig – ingen skrækscenarier
  • En guide til hvordan du fremover skal handle for at opretholde kontrollen over angsten.
Hypnose kan hjælpe mod angst

Kontakt SuperHypnose i dag

Ønsker du hjælp til at slippe din angst? Så kontakt SuperHypnose i dag. Vi tilbyder et trygt og holdbart forløb, som sætter dig i stand til at styre din angst, når denne indtræder. Med hypnose mod angst hjælper vi dig mod en mindre stresset hverdag med større glæde og endnu større selvkontrol. Du er velkommen til at rinde på telefon: 60 68 08 03. Alternativt kan du sende en mail til kontakt@superhypnose.dk.

Kontakt SuperHypnose på telefon og få skræddersyet hjælp!